Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Exo Terra
Art.Nr: PT3195
Beschikbaarheid: Op voorraad
10,50€
Excl. BTW: 8,68€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.De Exo Terra Corner Cave biedt uw reptielen, amfibieën of ongewervelde dieren een veilige plek om zich te verstoppen en te slapen, terwijl het vochtige microklimaat de thermoregulatie, hydratatie en het natuurlijke vervellingsproces van reptielen ondersteunt.


Zonder een goede schuil- en slaapruimte kunnen reptielen gemakkelijk stress ontwikkelen die hun welzijn en eetlust kan beïnvloeden.
De unieke hygroscopische eigenschappen van het keramische materiaal reguleren de vochtigheid en temperatuur van de grot op een natuurlijke manier door vocht uit het waterreservoir te absorberen en langzaam af te geven.
Een adequate luchtvochtigheid creëert een gezonde omgeving en helpt luchtweginfecties te voorkomen.
Dankzij het esthetisch aantrekkelijke en ruimtebesparende ontwerp past de Exo Terra Corner Cave netjes in de hoek van uw terrarium.
De natuurlijke uitstraling van deze milieuvriendelijke keramische grot kan gemakkelijk in elk type terrarium worden geïntegreerd, en door simpelweg bevochtigd Exo Terra Forest Moss of Sphagnum Moss toe te voegen, biedt de grot een ideale legplaats voor verschillende soorten reptielen, amfibieën en ongewervelde dieren. .

Het waterreservoir van de Corner Cave moet te allen tijde gevuld zijn met water om ervoor te zorgen dat het microklimaat een optimaal temperatuur- en vochtigheidsniveau behoudt voor uw dieren (en hun eieren).

  • Product lengte: 13 cm
  • Product breedte: 29,5 cm
  • Product hoogte: 7,5 cm
  • Product gewicht: 2.28 kg
  • Water capaciteit 55 ml
Gerelateerde producten
      Scherpe prijzen
      Groot assortiment
      24/7 Bestellen
Misschien vind je dit ook leuk