2 Actieve kool patronen voor Repti Clear F250
2 ACTIEVE KOOL PATRONEN voor Repti Clear F250 (PT3610) en F350 (PT3620) Terrarium FilterInstructies1. Trek de stekker uit en verwijder de filter uit de installatie. 2. Neem het filterhuis (C) van de pomp (A). 3. Verwijder het filt..
2 fijn vuil filterpatronen voor Repti Clear F250
2 FIJN VUIL FILTERPATRONEN voor Repti Clear F250 (PT3610) Terrarium FilterInstructies1. Trek de stekker uit en verwijder de filter uit de installatie. 2. Neem het filterhuis (C) van de pomp (A). 3. Verwijder het filterpatroon (B) ..
2 grof vuil filterpatronen voor Repti Clear F250
2 GROF VUIL FILTERPATRONEN voor Repti Clear F250 (PT3610) Terrarium FilterInstructies1. Trek de stekker uit en verwijder de filter uit de installatie. 2. Neem het filterhuis (C) van de pomp (A). 3. Verwijder de carbon cartridge (B..
Big Dripper
15,45€
Zoo Med’s Druppelaars bootsen de natuurlijke regen na en voorzien uw reptielen van “regendruppels” om te drinken. De Dripper heeft een handgreep en kan daarmee bevestigd worden boven het terrarium. Vooral nuttig bij reptielen die ..
Buitenfilter EX 1200 Plus tot 500L Aquaria
Deze Tetra EX 1200 Plus is een krachtige aquariumfilter voor grote aquaria. Dit model is de grootste uit de EX Plus-serie van Tetra. Hij is geschikt voor aquaria met een inhoud tussen de 250 en 500 liter. De filter heeft een inhou..
Buitenfilter EX 600 Plus tot 120L Aquaria
Het Tetra EX buitenfilter 600 plus is de krachtige oplossing voor het filteren van alle aquaria vanaf 60 liter. Het vervuilde aquariumwater wordt door verschillende filtermedia in vijf stappen gereinigd. Het water gaat door kerami..
Buitenfilter EX 800 Plus tot 300L Aquaria
Het Tetra EX buitenfilter 800 plus is de krachtige oplossing voor het filteren van alle aquaria vanaf 100 liter. Het vervuilde aquariumwater wordt door verschillende filtermedia in vijf stappen gereinigd. Het water gaat door keram..
Creatures Rock Dish
Speciale Glow-in-the-Dark voedsel- of waterschaal voor insecten en andere ongewervelden. Gemaakt om in één Jelly Cup te passen.Licht op in het donker!Gebruik voor voedsel of water.Bevat een Creature Food Jelly Cup.Doorzichtige pla..
Dinosaur eggs - Tropisch
Veilige schuilplaats met geïntegreerde drinkschaal. Ideaal om een vochtig microklimaat te creëren. Past in elk type terrarium. Helpt stress te voorkomen. Gemaakt van food grade hars. Dinosaurussen heersten..
Drukspuit Sprayer 1.5L
Verhoogt de vochtigheid van het leefgebied van reptielen.Helpt het in stand houden van de optimale terrariumomstandigheden.1,5 liter reservoir.Aanpasbare sproeikop.Compact, licht en eenvoudig in gebruik...
Fogger
73,85€
Verwekt een koude mist in alle soorten terraria. Ideaal om de luchtvochtigheid te verhogen en schept een natuurlijke mistige en nevelige omgeving. Werkt in elk watergedeelte (bv. Exo Terra Water Dishes, Waterfalls, enz.) tot 5 cm ..
Fogger Cave voor de Mini- Diffuser
Dit artikel is speciaal gemaakt voor de vernevelaar.De vernevelaar kan hier in worden geplaatst en de nevel komt door de gaten van de imitatie-rots. Zeer mooi om te zien !..
Fogger Replacement Parts
Vervangmembraan voor de Exo Terra Fogger (PT2080)...
Little Dripper
11,35€
Zoo Med’s Druppelaars bootsen de natuurlijke regen na en voorzien uw reptielen van “regendruppels” om te drinken. De Dripper heeft een handgreep en kan daarmee bevestigd worden boven het terrarium. Vooral nuttig bij reptielen die ..
Maxi Sprayer
26,65€
Deze Maxi Sprayer heeft een inhoud van 5 liter.Goed voor grote of meerdere terraria.Sproeien is voor diverse reptielen en insecten van zeer belang.Deze Sprayer is gemaakt van hoge kwaliteit en tevens verstelbaar in diverse standen..
Mini Fogger
60,50€
De vernevelaar die makkelijk te installeren is samen met de Fogger CaveZeer geschikt voor palludaria en diverse terraria waar een hoge luchtvochtigheid belangrijk is...
Mister
13,75€
Verhoogt de vochtigheid van het leefgebied van reptielen.Helpt het in stand houden van de optimale terrariumomstandigheden.Groot 2 liter reservoir.Aanpasbare sproeikop.Vergrendelmechanisme voor continue sproeien.Compact, licht en ..
Monsoon Multi 8L
165,75€
Programmeerbaar nevelsysteem voor terraria en plantenkassenEenvoudig te installerenFlexibele sproeikoppen (tot 6 stuks!) die in elke richting kunnen gedraaid wordenGroot 8 liter reservoirGemakkelijk bij te vullenDe Exo Terra Monso..
Monsoon Nozzle Extension
MONSOON NOZZLE EXTENSION KIT PT2497 Sproeikop voor het uitbreiden van het Exo Terra Monsoon RS400 Beregeningssysteem Eenvoudig te installeren De Exo Terra Monsoon Sproeikop Uitbreidingskit bevat één, eenvoudig te installeren sproe..
Monsoon Nozzles
9,50€
MONSOON NOZZLES PT2501Breidt het Monsoon vernevelingssysteem uitSproeit een zeer fijne nevelEenvoudig te installeren en te onderhoudenDe Exo Terra Monsoon Nozzles laten u toe uw bestaande Exo Terra Monsoon RS400 vernevelingssystee..
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 69