Assortiment Kurk-Mix
Assortiment Kurk-Mixgeschikt voor reptielen, konijnen en knaagdierenoptimale schuilmogelijkheidideaal om te klimmenvan 100% natuurlijk materiaalInhoud: 300 gr/zak..
Bamboo Tunnel
8,50€
Natuurlijke bamboetunnel biedt een ideale schuilplaats voor uw reptielen.Creeërt een natuurlijk habitat voor reptielen of amfibieën en kan worden gecombineerd met echte planten.Geschatte grootte 30cm x 6.5cm ** Let op dit is een n..
Bark 20.2x11.5x6cm
Dit is een prachtig ornament wat uw aquarium een natuurlijke uitstraling geeft! Het bevat veel details van kunsthars. Is absoluut gifvrij. Geschikt voor zoet- en zeewateraquariums. Het heeft geen invloed op het biologisch evenwich..
Boeddha thailand XL - 48x26.5x32cm
Deze Buddha boom is zo gemaakt dat het bijna het origineel weerspiegeld, alleen wel in miniatuurversie. Hierdoor is het net of de vissen zich in het oude Thailand waden.Afmetingen: 48 cm lang x 26,5 cm breed x 32 cm hoogAanwijzing..
Bridge Lizard Lounger
Comfortabele en beklimbare hangmat waar alle reptielen van zullen genieten.De Lounger is met de hand geweven van duurzame, 100% natuurlijke zeegrasvezel.Bevestig aan glazen en acryl terrariumwanden. De meegeleverde zuignappen zorg..
Buddha L - 22x10.5x19cm
Deze Buddha is een natuurgetrouw weergegeven decoratie voor uw in terrarium/aquarium. Met dit mooie beeldje zal uw terrarium/aquarium helemaal compleet zijn!Het is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht..
Buffel Skull
20,60€
Verkrijgbaar in vier soorten: T-Rex, primaat, buffel en krokodil.Veilige schuilplaats voor reptielen en amfibieënIdeaal voor woestijn- en regenwoudopstellingenDe Exo Terra schedel schuilplaatsen zijn zeer realistisch en voegen een..
Cholla cactus - Medium
De Cholla cactus komt van nature voor in het zuidwesten van de Verenigde Staten en Noord-Mexico – de Sonora Woestijn. De Cholla is een boomachtige plant met een stam die onderaan vertakt en tot 4 m hoog kan groeien. Ze vormen omva..
Coco Cave 1/2
3,50€
Lucky Reptile Coco Cave zijn schuilplaatsen gemaakt van natuurlijke kokosnoten.Het zijn uitstekende natuurlijke schuilplaatsen voor aquaria en terraria en worden goed geaccepteerd door de dieren.De kokosnoten zijn ongeveer 10-15 c..
Coco Cave 3/4
5,15€
Lucky Reptile Coco Cave zijn schuilplaatsen gemaakt van natuurlijke kokosnoten.Het zijn uitstekende natuurlijke schuilplaatsen voor aquaria en terraria en worden goed geaccepteerd door de dieren.De kokosnoten zijn ongeveer 10-15 c..
Creatures Cholla Branch
Zorg voor een beetje karakter in de habitat van uw huisdier met de Creatures Cholla Branch. Geweldig voor insecten om te klimmen of te schuilen.Geeft licht in het donker!Glow in the dark!Decoratieve klimtak voor insecten / ongewer..
Creatures Natural Cork
De Natural Cork decoratie brengt een klein beetje van de natuur in het habitat van uw huisdier terwijl het een schuilplaats biedt en gezond klimgedrag bevordert bij insecten en andere ongewervelden.Natuurlijke kurkschors voor uw o..
Deco steen met mos Groen 25.5x15.5x20cm
Decoratie rotsholtesNatuurgetrouw weergegeven decoratie met veel details van Polyrin (kunsthars). Absoluut gifvrij. Voor zoet- /zeewateraquariums en terrariaHeeft geen invloed op het biologisch evenwicht. Kleurveranderingen zijn n..
Deco steen met mos Groen M - 20cm
PolyrinDecoratierotsholtesNatuurgetrouwe nabootsing van polyrinAfmetingen: 20 x 10 x 9cmLet op: Bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formald..
Deco steen met mos Groen ML - 19cm
PolyrinDecoratierotsholtesNatuurgetrouwe nabootsing van polyrinAfmetingen: 15 x 10 x19cmLet op: Bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door fo..
Deco steen met mos Groen S - 15cm
PolyrinDecoratierotsholtesNatuurgetrouwe nabootsing van polyrinAfmetingen: 15 x 9,7 x 6,3cmLet op: Bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door..
Dinosaur eggs - Desert
Natuurlijke, fossiele lookPast in elk type terrariumVoorziet een veilige schuilplaatsHelpt stress te voorkomenIdeaal om een vochtig microklimaat te creërenDinosaurussen heersten meer dan 140 miljoen jaar over de aarde en worden be..
Dinosaur eggs - Tropisch
Veilige schuilplaats met geïntegreerde drinkschaal. Ideaal om een vochtig microklimaat te creëren. Past in elk type terrarium. Helpt stress te voorkomen. Gemaakt van food grade hars. Dinosaurussen heersten..
Drijfhout Grijs 24.5cm
PolyrinDecoratiedrijfhoutNatuurgetrouwe nabootsing van polyrinAfmetingen:  24,5cmLet op: Bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formaldeh..
Floating Aquarium Log - Large
Interactieve drijvende aquariumhoutstronk, die niet “rolt” in het water als er kikkers, salamanders of slijkspringers op kruipen.Natuurlijk ogende, drijvende houtstronk voor alle soorten aquariumvissen, watersalamanders, kikkers o..
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 121