300W dim- en pulsproportionele thermostaat
Met de Exo Terra 600W Thermostaat met Dag/Nacht Timer kunt u een goed gecontroleerd 24-uurs verwarmingssysteem creëren waarmee u de vereiste temperatuuromstandigheden kunt handhaven die vergelijkbaar zijn met die in een woestijn o..
600W Thermostat & Hygrostat with Day/Night timer
Met de Exo Terra Thermostaat & Hygrostaat met Dag/Nacht-timer kunt u een goed gecontroleerd verwarmings-/bevochtigingssysteem creëren waarmee u de vereiste temperatuur en vochtigheid kunt handhaven, vergelijkbaar met die in wo..
600W Thermostat with Day/Night Timer & Dual Receptacles
Met de Exo Terra 600W Thermostaat met Dag/Nacht Timer & Dual Receptacles kunt u een goed gecontroleerd 24-uurs verwarmingssysteem creëren waarmee u de vereiste temperatuuromstandigheden kunt handhaven die vergelijkbaar zijn me..
Adjustable Snake Hook
Ideaal voor het verplaatsen van slangen.Inschuifbaar tot broekzak formaat met makkelijke handgreep. Uitschuifbaar van 18 t/m 66cm...
Analog Thermometer
Analoge precisie-thermometer met groot bereik -6°C tot 49°C voor het nauwkeurig registreren van de temperatuur in uw terrarium.Velcro-strip op achterzijde om eenvoudig het apparaat te verwijderen voor reiniging..
Analoge Hygrometer
Voor het opvolgen van de luchtvochtigheidEenvoudig af te lezen en te installeren..
Analoge precisie-hygrometer
Analoge precisie-hygrometer voor het nauwkeurig meten van de relatieve luchtvochtigheid in uw terrarium.Groot bereik van 0 to 100%.Velcro-strip op achterzijde om eenvoudig het apparaat te verwijderen voor reiniging en onderhoud...
Analoge Thermo-Hygrometer
meetbereik van -25 °C tot 55 °C (-13 °F tot 131 °F) en 0 % tot 100 % luchtvochtigheidmakkelijk aan te brengen door plakstrip aan de achterkant..
Analoge Thermometer
Voor het opvolgen van de temperatuur in het terrarium.Eenvoudig af te lezen en te installeren...
Beschermhandschoen Links
Deze robuuste handschoenen combineren bewegingsvrijheid en goede bescherming van de hand en de onderarm.Makkelijk voor het hanteren van leguanen, teju's, varanen, etc...
Beschermhandschoen Rechts
Deze robuuste handschoenen combineren bewegingsvrijheid en goede bescherming van de hand en de onderarm.Makkelijk voor het hanteren van leguanen, teju's, varanen, etc...
Bright Control 35W Ballast
Lucky Reptile Bright Control 35W. Elektromagnetisch voorschakelapparaat voor metaaldamplampen. Compleet op de aansluiting voorbereid, gewoon met de lamphouder verbinden. Speciale steekverbinding voor een eenvoudige installatie. Op..
Bright Control PRO 100/150W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 100/150WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voo..
Bright Control PRO 35/50W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 35/50 WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voor..
Bright Control PRO 35/70W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 35/70 WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voor..
Bright Control PRO III 35/70W
We zijn verheugd dat we met Philips een toonaangevende Europese fabrikant van metaalhalogenidetechnologie hebben kunnen winnen als productiepartner voor onze nieuwe Bright Control PRO-serie. Dankzij de SOFT Start-functie en de int..
Bright Sun Set Desert 35W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 35W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 35W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 35W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Desert 50W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 50W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 50W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 50W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Desert 70W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 70W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 70W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 70W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Jungle 35W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Jungle 35W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Jungle 35W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Jungle 35W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 91