Adjustable Snake Hook
Ideaal voor het verplaatsen van slangen.Inschuifbaar tot broekzak formaat met makkelijke handgreep. Uitschuifbaar van 18 t/m 66cm...
Analog Thermometer
Analoge precisie-thermometer met groot bereik -6°C tot 49°C voor het nauwkeurig registreren van de temperatuur in uw terrarium.Velcro-strip op achterzijde om eenvoudig het apparaat te verwijderen voor reiniging..
Analoge Hygrometer
Voor het opvolgen van de luchtvochtigheidEenvoudig af te lezen en te installeren..
Analoge precisie-hygrometer
Analoge precisie-hygrometer voor het nauwkeurig meten van de relatieve luchtvochtigheid in uw terrarium.Groot bereik van 0 to 100%.Velcro-strip op achterzijde om eenvoudig het apparaat te verwijderen voor reiniging en onderhoud...
Analoge Thermometer
Voor het opvolgen van de temperatuur in het terrarium.Eenvoudig af te lezen en te installeren...
Aquatic Turtle Thermometer
Waterdicht & volledig onderdompelbaar! Digitale uitlezing is naar voren gericht in de tank. Zuignappen zorgen voor een veilige thermometer op het glas. Reservebatterij inbegrepen...
Beschermhandschoen Links
Deze robuuste handschoenen combineren bewegingsvrijheid en goede bescherming van de hand en de onderarm.Makkelijk voor het hanteren van leguanen, teju's, varanen, etc...
Beschermhandschoen Rechts
Deze robuuste handschoenen combineren bewegingsvrijheid en goede bescherming van de hand en de onderarm.Makkelijk voor het hanteren van leguanen, teju's, varanen, etc...
Bright Control PRO 100/150W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 100/150WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voo..
Bright Control PRO 35/50W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 35/50 WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voor..
Bright Control PRO 35/70W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 35/70 WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voor..
Bright Sun Set Desert 35W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 35W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 35W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 35W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Desert 50W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 50W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 50W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 50W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Desert 70W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 70W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 70W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 70W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Jungle 35W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Jungle 35W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Jungle 35W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Jungle 35W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Jungle 50W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Jungle 50W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Jungle 50W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Jungle 50W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Jungle 70W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Jungle 70W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Jungle 70W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Jungle 70W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Combometer - Digital Thermometer and Hygrometer
De Exo Terra Thermo-Hygrometer is een combinatie van thermometer en hygrometer. Dit 2-in-1 precisieinstrument is uitgerust met een gecombineerde afstandssensor voor een nauwkeurige warmte- en vochtigheidsaanduiding, en heeft een p..
-50%
Digital Terrarium Thermometer
Digitale Terrarium Thermometer voor gebruik in vochtige of droge omgeving – ideaal voor terraria, aquaria, paludaria of incubatoren.Temperatuurbereik van –23°C tot 60 °C.Extreem lange temperatuursonde (99 cm) voor uiterste nauwkeu..
ECO Timer
12,65€
De Lucky Reptile Eco Timer.Mechanische 24 uren tijdschakelklok. Kleinste schakeltijd 20 min. Grootste schakeltijd 24 h. Hoogwaardige mechaniek. Tot 3500W.Ideaal voor de besturing van terrariumverlichting.Opgelet! Afwijkingen in he..
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 42