Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Frogs & Co
Art.Nr: PT2876
Beschikbaarheid: Op voorraad
19,70€
Excl. BTW: 16,28€


De Exo Terra® Coconut Cave is de perfecte nest- en eierleggende schuilplaats voor uw pijlgifkikkers en diverse andere amfibieën, reptielen en ongewervelde dieren.
Het realistische uiterlijk bootst een natuurlijke schuilplaats van reptielen en amfibieën na en zal een tropisch tintje geven aan uw terrariumopstelling.
In een constant vochtige omgeving zal het onregelmatige oppervlak langzaam beginnen te begroeien met mos, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling van de grot.
Pijlgifkikkers zijn snel bange wezens die zich bij de minste verstoring van hun omgeving vrij snel verstoppen.
Vreemd genoeg zullen pijlgifkikkers veel meer in de open lucht verschijnen als ze worden voorzien van voldoende veilige schuilplaatsen, waardoor ze zich veilig voelen, wetende dat hun comfortzone binnen handbereik is.

  • Geeft een tropisch tintje aan je terrarium
  • Biedt een ideale comfortzone voor het leggen van eieren voor pijlgifkikkers
  • Maakt eenvoudige monitoring of extractie van eieren mogelijk
  • Ideaal om een vochtig microklimaat te creëren voor verstoppen, vervellen en eieren leggen
  • Glad niet-poreus oppervlak absorbeert geen schadelijke bacteriën;
  • Gemaakt van food-grade hars

Een goede schuilplaats is een essentieel kenmerk van een natuurlijk terrarium. Zonder een veilige plek om te schuilen en te slapen zullen reptielen en amfibieën gemakkelijk stress ontwikkelen die hun activiteit en eetlust zal beïnvloeden. In de natuur gebruiken pijlkikkers allerlei toevluchtsoorden om hun eieren te verstoppen of te leggen; bladeren, peulen, kokosnoothelften, holle bamboe, rottende boomstammen, enz. In tegenstelling tot deze natuurlijke schuilplaatsen of eierleggende plaatsen, zoals notenpeulen en kokosnoothelften, zal de Coconut Cave niet bederven of rotten en kan hij gedurende vele jaren worden gebruikt . De Exo Terra® Coconut Cave heeft de perfecte afmetingen voor de meeste pijlgifkikkers en door het gladde oppervlak van de bodemschotel zullen pijlkikkers de Coconut Cave gemakkelijk accepteren als broed- en legplaats. Door de Coconut Cave iets gekanteld te plaatsen, zal het water naar één kant van de bodemschotel aflopen, wat een vereiste is voor verschillende soorten dartkikkers om hun eieren te leggen. Bovendien zorgt het gladde oppervlak van de bodemschaal voor een gemakkelijke extractie van de eieren en voor een grondige reiniging achteraf. Bovendien, aangezien de Coconut Top gemakkelijk kan worden verwijderd zonder de eieren te verstoren, is het ideaal om de eieren in de gaten te houden.

Voeg bij gebruik als schuilplaats voor reptielen Exo Terra's Forest Moss toe om een ​​licht vochtig microklimaat te creëren, ideaal voor reptielen om vocht op te nemen via hun huid en om hun eieren af ​​te zetten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Anti-Spam