Axo New Food 70g
Axonew is een gepelleteerd voer geschikt voor axolotl en andere watersalamanders en kikkers.Sommige pellets zullen onmiddellijk zinken, terwijl andere eerst blijven drijven voordat ze uiteindelijk zinken.Het langdurig zinken gedur..
Bamboo Stick Ø3cm
Deze natuurlijke bamboestokken zijn uitstekend geschikt voor het decoreren van terrariums. Ze zijn goed om te klimmen en bieden verstopplek aan de dieren. Vooral daggekko's maar ook wimpergekko's houden van bamboe.Ø 3cmLengte 1M..
Bamboo Stick Ø5cm
Deze natuurlijke bamboestokken zijn uitstekend geschikt voor het decoreren van terrariums. Ze zijn goed om te klimmen en bieden verstopplek aan de dieren. Vooral daggekko's maar ook wimpergekko's houden van bamboe.Ø 5cmLengte 1M..
Bearded Dragon Candy
Baardagamen zijn kleine zoetekauwen en houden meer van bijvoorbeeld rood fruit. Lucky Reptile Bearded Dragon Candy zit boordevol lekkernijen waar vooral baardagamen dol op zijn. Voorzichtig drogen zorgt ervoor dat alle gezonde ing..
Bearded Dragon Mix Adult
Mengvoeder voor baardagamen en andere allesetende reptielenEvenwichtige voedermengsel met lekkere insecten, bloemen, groenten en fruitOptimaal afgestemd op de behoeften van adulte baardagamenVoedingsaanbeveling:Bearded Dragon Mix ..
Bearded Dragon Mix Juvenile
Mengvoeder voor baardagamen en andere allesetende reptielenEvenwichtige voedermengsel met lekkere insecten, bloemen, groenten en fruitOptimaal afgestemd op de behoeften van adulte baardagamenVoedingsaanbeveling:Bearded Dragon Mix ..
Beschermhandschoen Links
Deze robuuste handschoenen combineren bewegingsvrijheid en goede bescherming van de hand en de onderarm.Makkelijk voor het hanteren van leguanen, teju's, varanen, etc...
Beschermhandschoen Rechts
Deze robuuste handschoenen combineren bewegingsvrijheid en goede bescherming van de hand en de onderarm.Makkelijk voor het hanteren van leguanen, teju's, varanen, etc...
Bescherming Lamp Cage 13x18.5cm
Bescherming voor lampen en warmtespotsMet fijn gaas tegen optimale bescherming. Beveiliging tegen verbranding - geen contact met hete lamp mogelijk. Balanceerder zorgt voor een snelle opening en sluiting. Montage in alle terraria ..
Bright Control 35W Ballast
Lucky Reptile Bright Control 35W. Elektromagnetisch voorschakelapparaat voor metaaldamplampen. Compleet op de aansluiting voorbereid, gewoon met de lamphouder verbinden. Speciale steekverbinding voor een eenvoudige installatie. Op..
Bright Control PRO 100/150W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 100/150WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voo..
Bright Control PRO 35/50W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 35/50 WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voor..
Bright Control PRO 35/70W
Voorschakelapparaat voor de Bright Sun UV 35/70 WATT.Deze is absoluut nodig om de Bright Sun UV lamp om te kunnen laten branden.Zonder dit product mag de BRIGHT SUN UV niet aangeloten worden !De Bright Control is noodzakelijk voor..
Bright Control PRO III 35/70W
We zijn verheugd dat we met Philips een toonaangevende Europese fabrikant van metaalhalogenidetechnologie hebben kunnen winnen als productiepartner voor onze nieuwe Bright Control PRO-serie. Dankzij de SOFT Start-functie en de int..
Bright Sun FLOOD Desert 70W
Deze lamp is een speciaal ontwikkelde metaaldamp-lamp voor terraria.Metaaldamp-lampen zijn zeer energie-efficiente verlichtingsmiddelen.Ze zijn 5 keer efficienter dan normale gloeilampen en produceren bij dezelfde wattsterkten vee..
Bright Sun FLOOD Jungle 70W
Deze lamp is een speciaal ontwikkelde metaaldamp-lamp voor terraria.Metaaldamp-lampen zijn zeer energie-efficiente verlichtingsmiddelen. Ze zijn 5 keer efficienter dan normale gloeilampen en produceren bij dezelfde wattsterkten ve..
Bright Sun Set Desert 35W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 35W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 35W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 35W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Desert 50W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 50W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 50W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 50W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Desert 70W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Desert 70W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Desert 70W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Desert 70W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Bright Sun Set Jungle 35W
De Lucky Reptile Bright Sun UV Jungle 35W set bevat de volgende artikelen: Bright Sun Jungle 35W (lamp)Thermo Socket (fitting)Bright Control (voorschakelapparaat)Bright Sun UV Jungle 35W LampDe lamp in deze set is een speciaa..
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 134