Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Lucky Reptile
Art.Nr: LR63056
Beschikbaarheid: Op voorraad
123,00€
Excl. BTW: 101,65€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.  We zijn verheugd dat we met Philips een toonaangevende Europese fabrikant van metaalhalogenidetechnologie hebben kunnen winnen als productiepartner voor onze nieuwe Bright Control PRO-serie. Dankzij de SOFT Start-functie en de intelligente chipcontrole kunnen we niet alleen flikkervrij licht garanderen, maar ook een langere levensduur van de lamp. De controllers zijn niet alleen efficiënt en energiebesparend, maar hebben ook verschillende veiligheidsfuncties die het apparaat uitschakelen bij oververhitting of een ontbrekende/kapotte lamp.

   Uiteraard zijn de nieuwe Bright Control PRO-controllers gebouwd in een compacte kunststof behuizing en hebben ze dezelfde Plug and Play-connectoren als hun voorgangers. Zo zijn ze eenvoudig aan te sluiten op de Lucky Reptile Thermo Socket PRO armaturen met PnP connectoren. Er is geen elektrische installatie nodig - gewoon in elkaar steken en u bent klaar om te gaan! De nieuwe Bright Control PRO III is een multitalent en kan Bright Sun Lampen aansturen met 35W, 50W of 70W! Een schuifschakelaar aan de zijkant maakt het mogelijk om het gewenste wattage in te stellen. Nu hoef je nog maar één ballast te kopen. Voor het opfokken van juvenielen in een klein terrarium kunt u hem laten werken met een 35W lamp. Wanneer de dieren naar een grotere kooi gaan hoef je alleen een krachtigere lamp te kopen maar kun je de controller blijven gebruiken. De verschillende seizoenen van het jaar kunnen ook gemakkelijker worden gesimuleerd met een Bright Control PRO III. Zo kun je in de zomer een sterkere lamp gebruiken dan in het voor- of najaar. Het belangrijkste voordeel van de Bright Control PRO III ten opzichte van de Bright Control EVO zijn niet alleen de betere elektronica en veiligheidsfuncties, maar ook de multiwattage-modus waarmee u effectief geld kunt besparen. De Bright Control PRO II controllers voor 100W en 150W zijn apparaten met één wattage en kunnen niet met verschillende wattages worden gebruikt! Je moet de wattages van controller en lamp evenaren, maar ze hebben dezelfde moderne elektronica en veiligheidsfuncties als de Bright Control PRO III.

   Zowel Bright Control PRO II als III zijn geoptimaliseerd voor gebruik met onze Bright Sun-lampen om een veilige werking van de Bright Sun en een optimaal spectrum te garanderen. Aangezien we het spectrum en de werking van de Bright Sun niet kunnen garanderen bij gebruik van een ander merk ballast, is de Bright Control PRO onze aanbeveling voor de Bright Sun voor de beste en veilige prestaties.

   Gerelateerde producten
         Scherpe prijzen
         Groot assortiment
         24/7 Bestellen
   Misschien vind je dit ook leuk