Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Lucky Reptile
Art.Nr: LR63223
Beschikbaarheid: Op voorraad
68,00€
Excl. BTW: 56,20€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.Het PRO-model van de populaire Lucky Reptile Thermo Socket plus Reflector heeft een connector die compatibel is met de Lucky Reptile Bright Control-serie.
In een handomdraai en met 100% veiligheid maak je de lamp zonder elektrische installatie geschikt voor de Bright Sun en schakel je net zo snel terug naar een normale 230V lamp als je in de winter geen UV-licht nodig hebt, bijvoorbeeld voorbeeld.
Bovendien is dankzij de steekverbinding en een doordacht systeem installatie in het terrarium mogelijk zonder elektrische installatie.
U boort gewoon een overeenkomstig groot gat, steekt de stekker erin en schroeft vervolgens de lamp met de meegeleverde accessoires op het terrariumdeksel.
De meegeleverde Thermo Socket Cap-siliconendop vermindert de warmteontwikkeling op het stopcontact en maakt het totaalbeeld harmonischer.
De Thermo Socket plus Reflector PRO heeft hoogspanningsbestendige siliconen kabels en is geschikt voor alle Bright Sun modellen en alle E27
Gerelateerde producten
      Scherpe prijzen
      Groot assortiment
      24/7 Bestellen
Misschien vind je dit ook leuk