Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Lucky Reptile
Art.Nr: LR62181
Beschikbaarheid: Op voorraad
29,70€
Excl. BTW: 24,55€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.De Lucky Reptile Pro Timer II is een verdere ontwikkeling van de populaire Lucky Reptile Pro Timer en biedt een ongekende flexibiliteit door nieuwe functies.
Als digitale timer met 8 programmaslots kunnen de bedrijfstijden van verlichting, verwarming of bevochtiging en ontvochtiging tot op de seconde nauwkeurig worden geprogrammeerd.
Er zijn talrijke mogelijkheden om deze bedieningstijden in te stellen voor afzonderlijke dagen, groepen van dagen of de hele week.
Warmtelampen kunnen bijvoorbeeld in de loop van de week gedurende verschillende perioden worden gebruikt om temperatuurschommelingen na te bootsen zoals in de natuur.
Deze hoge mate van flexibiliteit wordt zelfs nog overtroffen door het gebruik van de intervalfunctie.
In plaats van aan- en uitschakeltijden, die in aantal beperkt zijn, worden hier tijdsperioden gedefinieerd waarin de bedrijfs- en pauzetijden volledig flexibel kunnen worden ingesteld.
De te regelen eenheid draait nu automatisch met tussenpozen gedurende de gedefinieerde periode, b.v. met een bedrijfstijd van 10 seconden om de 60 minuten. Het aantal mogelijke schakelhandelingen is dus vrijwel onbeperkt.
Dit is bijzonder interessant voor de irrigatietechnologie.
De irrigatietijden kunnen dus niet alleen zeer talrijk zijn, maar ook zeer gevarieerd in de loop van een dag, en in de loop van een week.

Bijvoorbeeld een frequente korte besproeiing 's morgens, een droge fase tijdens de middag en een lange regenbui 's avonds op vrij te kiezen dagen; de besproeiingstijden op andere dagen kunnen anders worden gedefinieerd of zelfs volledig achterwege worden gelaten.

De Pro Timer II voldoet aan alle eisen van een tijdklok en biedt bovendien geweldige mogelijkheden om het terrariumklimaat gevarieerder en natuurlijker te maken.  

Een vervangbare batterij zorgt voor een betrouwbare opslag van de geprogrammeerde schakeltijden.
Het schakelvermogen is 3500W. Kortste schakeltijd: één seconde.

Gerelateerde producten
      Scherpe prijzen
      Groot assortiment
      24/7 Bestellen
Misschien vind je dit ook leuk