Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Hikari
Art.Nr: 20631
Beschikbaarheid: Op voorraad
20,00€
Excl. BTW: 16,53€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.Een wetenschappelijk samengesteld dieet voor de grasetende landschildpad dat alle vitamines en mineralen bevat die nodig zijn voor een goede schildgroei, samen met unieke hydratatie- en waterretentie-eigenschappen die schildpadden voorzien van het vochtgehalte dat ze nodig hebben voor een goede gezondheid.
Voortdurend exclusief gebruik zal afvalgeur en plakkerigheid verminderen voor eenvoudig opruimen en onderhoud.

Mulberry Leaf biedt superieure voeding

  • Moerbeiblad biedt een optimale voedingsbron en verbetert de smaak aanzienlijk. De toegevoegde mulukhiya, Japanse mosterdspinazie en het minimale graangehalte verbeteren de prestaties en smaak verder.

Verbetert het vasthouden van water

  • Biedt uitstekende wateropname en hoge retentie met een sponsachtige textuur die de acceptatie en natuurlijke wateropname verbetert.

Evenwichtige voeding

  • Formule met een laag eiwitgehalte, veel vezels en veel calcium met een calcium:fosforverhouding van 5:1 die optimaal is voor landschildpadden.

Het Hikari-Germ™-voordeel

  • Ons gepatenteerde probioticum dat de gezondheid van het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel ondersteunt.

Inhoud: 220 gram

Ingrediënten:
Gedroogd moerbeibladmeel, tarwebloem, erwtenvezel, cassavezetmeel, alfalfa voedingsconcentraat gedehydrateerd, gedroogd appelmeel, brouwers gedroogde gist, gedroogde banaan, sojabonenmeel, gedroogd zeewiermeel, mulukhiya-meel, Japanse mosterdspinazie, gedroogd Bacillus subtilis fermentatieproduct, cholinechloride, vitamine E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (gestabiliseerde vitamine C), d-calciumpantothenaat, riboflavine, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, niacine, foliumzuur, vitamine D3-supplement, biotine, calciumcarbonaat , mononatriumfosfaat, eierschaalmeel, ijzersulfaat, magnesiumsulfaat, zinksulfaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, calciumjodaat.* 00-52KY
* Vanwege onze toewijding om de hoogste kwaliteit voeding te leveren die beschikbaar is, kunnen er enkele verschillen in ingrediënten optreden als gevolg van regelmatige formule-updates.Gerelateerde producten
      Scherpe prijzen
      Groot assortiment
      24/7 Bestellen
Misschien vind je dit ook leuk