Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Frogs & Co
Art.Nr: PT2413
Beschikbaarheid: Op voorraad
139,80€
Excl. BTW: 115,54€


De TerraSky Planted Terrarium Light is ideaal voor beplante opstellingen, paludaria en bioactieve terraria.
De hoge intensiteit en verbeterde penetratie zorgen ervoor dat het licht alle lagen van het terrarium bereikt, wat resulteert in een aanhoudende weelderige plantengroei.
Orchideeën, bromelia's, Tillandsia's , vleesetende planten, mossen en korstmossen gedijen allemaal onder de sterke Photosynthetic Active Radiation (PAR) van TerraSky Planted Terrarium Light.
De lichtspreiding van 120 graden zorgt voor een mooie gelijkmatige verlichting en dekt het volledige gebied om donkere vlekken te voorkomen.
De waterdichte behuizing van de TerraSky High output LED's heeft een IP54-classificatie voor gebruik in vochtige omgevingen.
Geschikt voor Medium Natural Terraria, en andere terraria tussen 38 en 60 cm breed.

Met zijn 24 helderwitte 6500K LED's en 12 driekleurige RGB-LED's biedt de TerraSky een volledig aanpasbaar lichtspectrum dat in staat is om verschillende natuurlijke omgevingen na te bootsen.
De TerraSky Planted Terrarium Light wordt geleverd met 11 presets (bewolking, zonsopgang, zonsondergang, maan, storm & bliksem) en 6 verschillende voorgeprogrammeerde kleurinstellingen.
De afstandsbediening heeft ook 4 geheugenknoppen om uw eigen aangepaste instellingen op te slaan.

Verlichting is de sleutel tot het succes van elk terrarium.
Functioneel gezien heeft de lichtkwaliteit invloed op de plantengroei.
Vanuit esthetisch oogpunt betekent gezondere planten onder betere verlichting meer visueel genot.
De hoge zichtbare lichtopbrengst van de TerraSky draagt ​​bij aan het fysiologische welzijn van uw reptielen, amfibieën en ongewervelde dieren en laat ze de kleuren in hun omgeving natuurlijker ervaren en waarnemen.
De waterdichte behuizing van de TerraSky High output LED's heeft een IP54-classificatie voor gebruik in vochtige omgevingen.
De uitschuifbare montagebeugels maken een eenvoudige installatie mogelijk op alle kleine en middelgrote natuurlijke terraria en andere terraria tussen 38 en 60 cm breed.

Afmetingen: 38-61 x 7 x 2 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Anti-Spam