Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Frogs & Co
Art.Nr: PT2746
Beschikbaarheid: Op voorraad
212,50€
Excl. BTW: 175,62€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.
Het Exo Terra Tree Frog Terrarium is de ideale habitat voor amfibieën, ontworpen door Europese herpetologen, ideaal voor bioactieve geplante opstellingen.

Geavanceerde habitat voor amfibieën.

 • Volledig glazen terrarium
 • Ingebouwde afvoer
 • Ideaal voor bioactieve habitats
 • Enkele deur voor maximaal kijkplezier
 • Met gepatenteerd ventilatiesysteem
 • Klaar voor de moesson
 • Zelfsluitende inlaten voor draad/slang
 • Roestvrijstalen gaas van hoge kwaliteit
 • Verhoogd onderframe
 • Sloten om ontsnapping te voorkomen
 • Scharnierende afsluitbare deksel

De enkele deur aan de voorkant zorgt voor maximaal kijkplezier en biedt gemakkelijke toegang voor onderhoud en voeding. Een drukknopslot houdt het terrarium veilig en kan zelfs worden uitgerust met een optioneel slot om ongewenst openen te voorkomen.

Het scharnierende deksel kan met een enkele knop worden vergrendeld en ontgrendeld en kan volledig worden geopend. Een helder glazen paneel aan de voorkant zorgt voor maximale zichtbare lichtinval en een roestvrijstalen ventilatiestrip aan de achterkant zorgt voor een optimale ventilatie. Het gepatenteerde dubbele ventilatiesysteem houdt de enkele glazen deur aan de voorkant condensvrij, zelfs in vochtige omstandigheden. Het creëert een natuurlijke opwaartse luchtstroom om optimale en gezonde omstandigheden te garanderen. Overtollige warmte wordt afgevoerd via het bovenste gaas en voorkomt dat warmte zich ophoopt, waardoor temperatuurgradiënten in het terrarium ontstaan. Het schermgaas maakt UV- en infraroodpenetratie mogelijk wanneer deze lampen nodig zijn. Vier zelfsluitende inlaten voor draad/buizen aan de achterkant vergemakkelijken de installatie van aangedreven accessoires zoals watervalpompen, filters, de Exo Terra's Monsoon, enz. De binnenkant van de voorkant van het deksel heeft een Monsoon Nozzle-bevestigingspunt aan elke kant van het terrarium.

Het onderste deel van het terrarium is waterdicht zodra de slang, elleboogverbinding en kraanventiel op de afvoer zijn aangesloten. De afvoer zorgt voor probleemloze waterverversing en verwijdering van overtollig water.

Het Exo Terra Tree Frog Terrarium kan worden ingericht als een bioactieve habitat voor boomkikkers, rietkikkers, pijlkikkers, kleine gekko's & hagedissen, kouseband- & ringslangen, enz.

Ideaal voor gebruik met de Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light (PT2413) voor optimale plantengroei of de Exo Terra Reptile Dome Nano (PT2362) voor extra licht of warmte.

Inclusief bodemafvoer, 1,2m slang, elleboog-connector en kraanventiel.


Installatie video: (Engelstalig)


Gerelateerde producten
      Scherpe prijzen
      Groot assortiment
      24/7 Bestellen
Misschien vind je dit ook leuk