Fabrikant: Exo Terra
Art.Nr: PT2056
Beschikbaarheid: Op voorraad
75,05€
Excl. BTW: 62,02€

Aantal

Icon Vragen over dit product

De Exo Terra Glow Light geeft de mogelijkheid overal waar nodig een licht/warmtebron te plaatsen. Van industriële kwaliteit, met aluminium reflector, warmtebestendige GU-10 fitting en klem met balhoofd. Het kan gemakkelijk aangeschakeld worden door de schakelaar, die op het extra lange snoer gemonteerd is. De binnenzijde van de reflector is gecoat met een hoogreflecterende lichtgevende coating, die nog lang nadat de lamp is uitgeschakeld het opgeslorpte licht blijft uitstralen. Dit laat de dagactieve reptielen en amfibieën toe zich in te graven en terug te trekken in hun schuilplaatsen zonder stress. Net als bij maneschijn laat het de nachtactieve reptielen en amfibieën toe te zien zonder hun nachtcyclus te verstoren. Het is tevens ideaal om uw dieren tijdens de nacht te observeren, zonder het licht aan te schakelen, hetgeen stress en desoriëntatie kan veroorzaken.

  • Dag- en nachtlichtverlichting in één
  • Geeft licht in het donker
  • Hittebestendige, type GU-10 porseleinen fitting
  • Ideaal voor gebruik met compact spaarlampen en gloeilampen
  • Voorkomt stress
  • Ideaal voor zichtbaarheid ‘s nachts
  • 14cm
 

Deze polyvalente lamphouder kan gebruikt worden met een variëteit aan schroefdraadlampen: Sun Glo, Sun Glo Tight Beam, Sun Glo Neodymium, Sun Glo Halogen, Repti Glo Compact 2.0, 5.0 & 10.0, Heat Glo, Solar Glo 125W, enz.

De anders verloren lichtstralen worden gereflecteerd en de lichtenergie van overdag wordt opgeslorpt door de coating, langzaam weer afgegeven tijdens de nacht, hetgeen deze lichtkap energie efficiënter maakt dan conventionele lichtarmaturen. Een extra nachtverlichting is overbodig, tenzij die ook gebruikt wordt als warmtebron.

Glow Light

Eén of meer Exo Terra Glow Lights kunnen op de rand van het terrarium of aquarium geplaatst worden en naar de gewenste plaats gericht worden door middel van een roteerbare veerklem, of kunnen bovenop het metalen afdekgaas geplaatst worden op elke gewenste locatie.

Verkrijgbaar in 3 maten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Anti-Spam

Waarom Klanten

Anaconda Reptiles?


      Scherpe prijzen


      Groot assortiment


      Beveiligd betalen


      €75 Gratis verzending


      Verzending BENELUX


      24/7 Bestellen


      Mobielvriendelijk