Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Arcadia
Art.Nr: RAREA5
Beschikbaarheid: Op voorraad
16,00€
Excl. BTW: 13,22€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.
Arcadia Reptile EarthMix Arid is 'supercharged' met veilig, biologisch plantaardig voedsel en mineralen die essentieel zijn voor het welzijn van reptielen, amfibieën, ongewervelde dieren en planten. Er is ook 30% vulkanisch lavastof aan de mix toegevoegd om niet alleen te helpen bij een goede afvoer, maar ook om een hoger mineraalgehalte te bieden voor een volledig spectrum, 'in het wild herschapen' substraat voor dieren uit de woestijn of dorre soorten.

EarthMix-Arid kan worden gebruikt in woestijn-, bos- of dorre vivariums zonder dat er toevoegingen aan de mix worden toegevoegd. De fijne kwaliteit zorgt voor een goede terrascaping en dus voor een natuurlijk ontwerp van de behuizing.

Deze dorre versie van ons populaire substraat kan worden gebruikt in droog terrein voor soorten als baardagamen, Uromastyx-hagedissen, gehoornde hagedissen, steppeslopers en nog veel meer - perfect voor die drogere verblijven.

Als je Bio-Activity wilt met verbluffende plantengroei, dan is EarthMix Arid de enige optie met gegarandeerde resultaten.


Gerelateerde producten
      Scherpe prijzen
      Groot assortiment
      24/7 Bestellen
Misschien vind je dit ook leuk