Gratis Verzending vanaf € 75

Gratis Verzending vanaf € 75

Beveilgd Betalen

Beveilgd Betalen

Snelle Levering in BeNeLux

Snelle Levering BENELUX

Fabrikant: Arcadia
Art.Nr: RARE5
Beschikbaarheid: Op voorraad
13,00€
Excl. BTW: 10,74€


WIST JE DAT...

CO2-uitstoot van leveringen in Afhaalpunten en Pakjesautomaten gemiddeld 30% lager ligt dan bij thuisleveringen.
Dat komt doordat koeriers de pakjes van meerdere klanten op één plaats kunnen leveren. 
Door je pakje dus rechtstreeks op de juiste plaats te laten leveren, help je iedereen je pakje zo duurzaam mogelijk te leveren.
Arcadia Reptile 'EarthMix' is door experts ontworpen om de ultieme keuze te zijn in veilige en effectieve 'Bio-Active' vivarium- en terrariumsubstraten.

EarthMix is een schoon, veilig te gebruiken, mineraalrijk Bio-Active-klaar substraat dat, in tegenstelling tot andere op de markt verkrijgbare substraten, geen niet-natuurlijke deeltjes bevat die tot impactie kunnen leiden. Het hebben van de juiste mixverhoudingen tussen 'Mineral' en 'Organics' helpt bij het ondersteunen van de vitale bewaarsoorten die worden gebruikt in bio-actieve systemen.

Arcadia Reptile EarthPro-EarthMix zit vol met 'Organic Goodness' en kan worden beschouwd als 'pre-fed'. Dit betekent dat custodians vanaf dag één kunnen worden toegevoegd en zullen beginnen te gedijen. Als u uw bewaarders verder wilt ondersteunen, kunt u gebruik maken van EarthPro-CustodianFuel.

EarthMix kan worden gebruikt met alle soorten reptielen, amfibieën en ongewervelde dieren, is klaar voor de bewaarder en ondersteunt een ongelooflijke plantengroei. Het is zo veelzijdig en we hebben het met succes gebruikt met slangen, hagedissen, kikkers en salamanders op Arcadia Reptile HQ.

Het kan regelmatig worden besproeid voor die soorten die een iets hogere luchtvochtigheid nodig hebben, of je kunt je verneveling gewoon beperken tot één gebied voor soorten die uit drogere omgevingen komen, omdat dit een klein vochtig gebied zal creëren als je reptiel ervoor kiest. We hebben veel nieuw gedrag gezien van de reptielen waarop we het gebruiken dat we nog niet eerder hebben gezien. Snuisterijslangen zullen bijvoorbeeld tunnels maken en er doorheen graven en hagedissen met ogen zullen er dol op zijn om erin te graven. Op deze manier helpt het ons om een verrijkende omgeving te creëren voor onze exotische huisdieren.


Gerelateerde producten
      Scherpe prijzen
      Groot assortiment
      24/7 Bestellen
Misschien vind je dit ook leuk